τμημα ξενων γλωσσων παντειο

Η οργάνωση εξακολουθεί να εξαπολύει βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες και στις δύο χώρες, καθώς και στη Λιβύη. Ωστόσο είναι άγνωστο το πού βρίσκεται ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι αφού το "χαλιφάτο" που ίδρυσε το 2014 διαλύθηκε μετά την πτώση της Μοσούλης και της Ράκας, των προπυργίων του ISIS στο Ιράκ και τη Συρία αντίστοιχα.


Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι: Νεκρός ή ζωντανός, οι διάδοχοι προετοιμάζονται


«Για να εξοργίσουμε και να τρομοκρατήσουμε τους άπιστους, ανανεώνουμε τον όρκο πίστης στον διοικητή των πιστών και χαλίφη των μουσουλμάνων, τον μουτζαχίντ (σ. σ. "αυτός που μάχεται") σεΐχη Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι αλ Χουσαΐνι αλ Κουράσι, ο Θεός να τον φυλάει» αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές.


τμημα ξενων γλωσσων παντειο



#ISIS-linked/supporting Telegram channels launched "Renewal of the Bay'ah [Oath of Allegiance]" soc media campaign, whereby supporters restate allegiance to ISIS. Supporters have participated in various languages, downplaying the group's losses this past year, among other matters pic.twitter.com/MusNcfIsGB

— Rita Katz (@Rita_Katz) 3 Απριλίου 2018


α ρε γλεντια
καλτσασ βασιλησ ναυπακτοσ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

θοδωρης πλακιδης βιογραφικο

γεωγραφικα ονοματα που προερχονται απο μυθικα προσωπα ωκεανων

διαγωνισμός γαλλοφωνίας 2018